רוגעלך כוסמין ללא התפחה

זמן הכנה

15 דק'

כלים

מיקסר/קערה, כף, סכין

מצרכים

לבצק:
3 כוסות קמח כוסמין
1 אבקת אפיה
2/3 כוס שמן קוקוס במצב נוזלי
1/2 כוס מים
למילוי:
לערבב כמויות שוות של: 1. סילאן  ושקדיה.
                                   2. סילאן וטחינת שומשום מלא 

 

אופן ההכנה:

לערבב את כל המצרכים היטב, עדיף במיקסר.
לרולדה: לחלק ל 2-3 כדורים, לרדד, למרוח את המלית לפי בחירה ולגלגל לגלילה לחתוך לפרוסות ברוחב בניוני לפני האפיה או מיד בתום האפיה.
לרוגעלך: לחלק ל 3-4 כדורים, לרדד לעיגול. לחתוך ל-8 משולשים כמו פיצה. למרוח את המלית ולגלגל מהחלק החיצוני של המשולש לכיוון השפיץ .
לאפות ב-180 מעלות, בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
אם בחרת לאפות כרולדה-תחתכי את הרולדה לפרוסות מיד  בתום האפיה.
המאפה מצויין בהקפאה.

לכל שאלה אנחנו כאן