עוגת תפוחים ללא שמן וקמח

זמן הכנה

15 דק'

כלים

מקצף, קערה, כף, סכין, תבניות

מצרכים

4 ביצים
3 כפות דבש
3 תפוחים גדולים – זן מוזהב
1 כוס קמח קוקוס
2 כפיות אבקת אפיה
קמצוץ מלח
1 כוס מים

אופן ההכנה:

להקציף ביצים עם הדבש.ולהכניס למקרר ל-10 דקות.
בינתיים לחתוך את התפוחים לריבועים קטנים ולהניח בתבנית (חצי מגובה התבנית) מרופדת בנייר אפיה.
להוסיף לביצים את שאר המצרכים ולהשאיר את העיסה ל-5 דקות
עד ספיחת הנוזלים ע"י קמח קוקוס.
לשפוך את העיסה מעל התפוחים כך שהם יהיו מכוסים לגמרי.
לאפות כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ב- 180 מעלות ,עד  להזהבת העוגה.
ניתן לבדוק בקיסם אם העוגה מוכנה.


 

לכל שאלה אנחנו כאן